Epigonatida: typoi kai xrisimopita

Οι αρθρώσεις αρθρώσεων συνήθως χρησιμοποιούνται ως χειρουργικές επεμβάσεις, για ανθρώπους και παίκτες που θέλουν αυξημένο βαθμό ασφάλειας και υποστήριξης. Αυτός ο τύπος ζυγού διατηρεί το γόνατό σας στη σωστή ευθυγράμμιση αν κάμπτεται, για να βοηθήσει στη θεραπεία και να αποφύγει περαιτέρω τραυματισμούς. Ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει ένα αρθρωτό στήριγμα γόνατος μετά από χειρουργική επέμβαση, αλλά ένα διαφορετικό είδος στήριξης όταν έχετε φτάσει σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της διαδικασίας αποκατάστασης. Τα αρθρωτά τιράντες είναι γενικά σταθερά ή ευαίσθητα, με απαλά είδη που παρέχουν πολύ λιγότερη υποστήριξη από τα σταθερά στηρίγματα.

 ELITE Biography-Logix ™ Joint Brace Εικόνα προϊόντος ή υπηρεσίας

 Στήριγμα αρμού με πολυκεντρικές μεντεσέδες & Πηγαίνετε σε ιμάντες Στοιχείο Εντύπωση

 Βραχίονας ποδιών με δύο μεντεσέδες σκληρού δίσκου

 Πηγαίνετε για ψώνια HINGED Foot BRACES

 Μια μπάντα ποδιών είναι μια καλή λύση εάν υποφέρετε από την κοινή δυσφορία λόγω του γόνατος ή του ποδιού του γόνατος (Patellar Tendonitis), της κατάστασης Osgood-Schlatter ή του Patella Checking. Μπορεί να ταιριάζει με τα εξαρτήματα που είναι απλά στη χρήση και την αφαίρεση. Η τοποθέτηση σε αυτή τη συγκεκριμένη μπάντα βοηθάει στην πρόληψη των τραυματισμών της επιγονατίδας και ελαχιστοποιεί τον πόνο των ποδιών, ασκώντας πίεση στην επιγονατιδα σας.

 Βοήθεια / Ρυθμιζόμενη / Μετακίνηση σε Bands Item Items

 (Flexible-Over-Place) Η θέση του γονάτου συνεχίζει να είναι & τεντώνει την εμφάνιση του προϊόντος

 Βοηθήστε στο γόνατο με κρατήρες και σταυρούς

 ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΑΝΤΙΑ Ζώνες

 Το κλείσιμο και οι ανοιχτές ραβδώσεις της Patella θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι αμηχανία όταν βλέπετε κάποιες αγκύλες με την ανοικτή επιγονατίδα (ένα άνοιγμα στη μέση του βραχίονα) καθώς και με άλλους που χρησιμοποιούν μια κλειστή επιγονατίδα (χωρίς σχισμές). Οι εγκοπές με την ανοιχτή επιγονατίδα επιτρέπουν την ανακούφιση της πίεσης των ποδιών και την πρόσθετη στήριξη του καλύμματος άρθρωσης με την κατάλληλη δραστηριότητα και την παρακολούθηση της. Οι κλειστές επιγονατίδες, από την άλλη πλευρά, σας προσφέρουν πίεση στο κάλυμμα του γονάτου με το ίδιο στέλεχος με το υπόλοιπο σκέλος και επιπλέον βοήθεια. Ελέγξτε με το γιατρό σας σε περίπτωση που είστε αμφίβολο ποια είναι μια πιο λογική επιλογή για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας.

 Βραχίονας ποδιών με πολυκεντρικές μεντεσέδες

 Βιογραφία-Logix Γόνατο Στοιχείο Ενίσχυσης

Αγκαλιάστε με πολυκεντρικές μεντεσέδες και πηγαίνετε σε συγκροτήματα

Πόσο περιορισμένος είναι ο βραχίονας;

Θα χρειαστεί να έχετε πίεση, αίσθημα στενότητας στο πόδι σας όταν εργάζεστε με ένα στήριγμα γόνατος. Θα έπρεπε να αισθάνεται άνετα και να παρέχει ένα βαθμό βοήθειας απαραίτητο ανάλογα με τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας. Ακόμα κι έτσι, σε περίπτωση που το στήριγμα είναι άβολα περιορισμένο και αποβάλλετε τη ροή του αίματος, υπάρχει πιθανότητα να χαλαρώσετε τους ιμάντες ή να επιλέξετε μεγαλύτερο ζυγοστάθμιση. Τα άκαμπτα στηρίγματα δίνουν πολύ περισσότερη στήριξη και αίσθηση σταθερότητας, ενώ τα μανίκια πίεσης επιτρέπουν μεγαλύτερη κίνηση αλλά πολύ λιγότερη βοήθεια. Χρησιμοποιήστε ένα γράφημα μεγέθους για να καθορίσετε ποιο προσαρμόσιμο συνδετικό περίβλημα επιλέγει ανάλογα με την περιφέρεια (εύρος) του ποδιού σας που αναφέρεται παρακάτω στον πυρήνα το κοινό όριο.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: